Enveloppen kleuren

U bent hier gekomen omdat u op zoek bent naar enveloppen in kleuren. Deze pagina gaat over enveloppen en kleuren. Hieronder tref u de box aan met onze kleurenzoeker waar u de juiste kleur enveloppen kunt uitzoeken voor uw poststukken of mailing. De enveloppen van 123envelop.be zijn er in alle kleuren. Gekleurde enveloppen zijn bij 123envelop.be zowel van papier als van kunststof beschikbaar. Gekleurde enveloppen worden in onze eigen fabriek in Lelystad vervaardigd. Hier produceren we de veelkleurige Snazzybagenveloppen en Snazzybubbelenveloppen in allerlei formaten.

 

 

Gekleurde Enveloppen bedrukken

 

123envelop.be kan uw gekleurde enveloppen ook met tekst en kleuren bedrukken. Bedrukken in één kleur is al in kleine series mogelijk.

De kleuren van 123envelop.be zijn rijke kleuren. Het diepste blauw, helderste zilver, zachste roze, natuurlijkste groen, wamste geel, glanzendste goud, feestelijke oranje, keizerlijk paars, felste rood, donkerste bruin, sprankelenste wit en nachtelijk zwart. Maar ook heeft 123envelop.com transparant en bijzondere combinaties als roze en zilver, blauw en zilver, groen en zilver, transparant en zilver en in geel en zilver. Deze combinaties vindt u door op de knop zilver te drukken.

Een voorbeeld: als u op zoek bent naar enveloppen in de kleur rood dan klikt u op de Rode knop en wordt u naar een overzicht met rode enveloppen gestuurd.

Neem vandaag nog contact met ons op!Contact opnemen

Top